Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Fasadbeklädnad med unik impregnering

Superwood

Superwood är ett danskt företag som har utvecklat och patenterat en teknologi som genomimpregnerar gran utan användning av tungmetaller eller lösningsmedel. Superwoods impregneringteknik är revolutionerande, effektiv och miljövänlig. Dessutom skyddas virket ända in i kärnan. Trä och fasadbeklädnad från Superwood har därför en extremt lång hållbarhet och livslängd. Eftersom impregneringsprocessen utförs utan vatten är Superwood direkt efter impregneringen torr och färdig att montera.

Ny tegelfasad - tåligare, tunnare, varmare och snabbare

Stofix AB

Hållbar och energibesparande lösning med en fungerande luftspalt som håller väggen torr. Fasadsystemet består av fabrikstillverkade, helarmerade tegelelement med max mått 600x1200mm. Teglet är tunnare vilket ger utrymme för mer isolering eller mer boarea. Montaget är 3-4 ggr snabbare än traditionell murning.
Utseendemässigt ser det ut som tegelväggar alltid sett ut, du kan fritt välja tegel och förband. Stofix tegelfasadsystem halverar koldioxidutsläppen jämfört med traditionell murning på plats. SP fire 105 godkänd och Sunda Hus klass A.


Sunda system och produkter för hållbart byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Weber

Weber presenterar produkter och system för bygg och anläggning inom områdena mur & puts, golvavjämning, betong, fäst & fog samt lättklinker, lättklinkerblock, husgrunder och element.
På mässan visar vi bl a:
- Marknadens bredaste sortiment av puts och murbruk.
- Leca® Skalmurs koncept, komplett system med genomtänkta lösningar.
- Weber Balkong ROT, renoveringssystem för balkonger, loftgångar och terrasser.
- Serpovent G2, ny generation av Webers ventilerade fasadsystem.


Den äkta silikatfärgen - naturlig som kalk, hållbar som sten

Keim Scandinavia A/S

Vi visar vårt breda produktprogram där högsta krav ställs när det gäller ytskikt. Keim silikatfärg är för alla fasadtyper samt inomhus. Fasadfärgen är en ren silikatfärg till puts och sten. Vår silikatfärg för inomhus är estetik, utan allergi eller obehag, båda är andningsbara, matta och med textural färglösning. Keim silikatfärg är originalet och med patent från 1878.

Glöm tidigare komplicerade dolda infästningar

Swisspearl Nordic

Swisspearl har i sammarbete med SIKA testat sedan 30 år att limma upp skivor på fasad. Vi lanserar nu ett dolt infästningssystem som inte kräver omfattande förprojektering eller där kostnaderna är orimligt höga. Vi har även ett antal nya olika takskivor som ger huset det där lilla extra. Både diagonala och storformat i våra genomfärgade kulörer. Extra UV beständiga. Under hösten 2017 kommer vi att lansera Zenor och Kandor som är nya produktfamiljer inom Swisspearl. Kandor med sin nya yta som ger huset det där lilla extra, Zenor med sin stilrena släta yta och många genomfärgade kulörer.

Taklösningar för en mer hållbar värld

Derbigum Sverige AB

Derbigum levererar smarta lösningar för hållbart byggande. Vi siktar på toppen, det vill säga taken som vi har över 30 års erfarenhet av. Det handlar om tätskikt tillverkade med livscykelperspektiv, tak som äter koldioxid, ekologiska tätskikt och system för gröna tak. Kort sagt, allt det där smarta som tak faktiskt kan bidra med för en mer hållbar värld.

Nytt system för prefabväggar

Finja AB

Kom och ta del av vårt mest slitstarka fasadputssystem Iso-Plus, vilket är försett med kvalitetsmärket Säker Fasad och på god väg mot en P-märkning. Självklart finns även vår senaste nyhet, Iso-Plus Prefab, till beskådning och vi berättar gärna om dess funktion, vilken underlättar arbetet när ett prefabricerat betongelement ska förses med nämnda fasadputssystem.

Dagsljus ger mer liv

VELUX Svenska AB

Dagsljus och frisk luft är viktigt för en sund inomhusmiljö. Med ett överflöd av dagsljus och frisk luft kan vi både mentalt och fysiskt prestera bättre. De nya VELUX takljusmodulerna markerar ett skifte i utvecklingen av traditionella kommersiella takljus. För första gången erbjuds marknaden nu ett helt prefabricerat takfönsterkoncept. VELUX takljusmoduler är ett utmärkt val för alla typer av kommersiella byggnader.

Tegel - ett underhållsfritt material för hållbart byggande

Wienerberger AB

Flera nya tegel från våra svenska, danska och nederländska tegelbruk.
- Nyheter! Antik Brons, Antik Sepia och Antik Gul nya fasadtegel från Haga Tegelbruk.
- Nyheter! Svart Onyx, Koppar och Ingefär - slaget tegel i nya färger.
- Nyhet! Bronsgrön, Vigoroso och Blauwrood.
- Tegelfasader, konstruktionsansvar för murverket och skräddarsydda tekniska lösningar.
- Porotherm tegelmurblock, stommaterial för fukt- och mögelresistenta stenhus. Nu med isolerade block! U-värde 0,18 för 400mm färdig vägg.


Framtidens fasader - Sea of Surfaces - låt dig inspireras

Steni Sverige AB

Steni är framtidens val av fasadmaterial, Steni Vision - Unique Facade Expressions.
Steni kan erbjuda Steni Vision med 40 årig garanti och en förväntad livslängd på mer än 60 år. Steni fasadskivor har en unik kvalitet av armerad komposit och tygghet med en fasad som står emot fukt, klotter och är mycket slagfast.
Vilket fasadmaterial kan slå detta?
Tänk längre - välj Steni!


Fuktsäkert och energieffektivt vindskyddssystem

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Glasroc H Storm vindskyddssystem är utvecklat för byggnader med höga krav på både fuktsäkerhet och energieffektivitet. Systemet är vind- och vattentätt och håller under hela byggnadens livslängd. Systemet består av en stomme av slitsade THERMOnomic stålprofiler som kläs med Glasroc H Storm vindskyddsskiva på den utvändiga sidan och med Gyproc gipsskivor på den invändiga sidan.

Säkra dörrar

Daloc AB

Familjeföretaget Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av brand-, ljud- och säkerhetsdörrar. Gedigen kunskap, lång erfarenhet och modern teknik gör att vi idag leder utvecklingen av klassade dörrar i stål och trä. Skolor, sjukhus, flerbostadshus, köpcentra, idrottshallar - dörrbehoven varierar, men det räcker med en leverantör.
En kontakt, enkelt för dig.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB