Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Innovativa och dekorativa golv med fokus på miljö och design

Gerflor Scandinavia AS

Upptäck Gerflors breda produktutbud med ett omfattande produktsortiment både i privat och offentlig miljö. Produkterna erbjuder en hög motståndskraft mot skador och en lösning för alla dina behov vad gäller storlek, installationstyp, användning eller tillbehör. Vi erbjuder en komplett lösning anpassad för vår marknad; hälsovård, bostäder, utbildning, hotell och restaurant, detaljhandel, kontor, industri och sport. Vi arbetar med innovation för att våra produkter ska behålla sina tekniska prestanda och design och tillverkar våra produktkategorier med hänsyn till miljön och våra användares hälsa.

Glasväggsystem samt golv- och väggluckor och profiler

Scanmikael och DionePro

Scanmikael är specialiserade på rumsindelning. Med kontinuerlig produktutveckling och modern design som de viktigaste ledorden. Vi tillverkar flyttbara, vikbara, ljuddämpande och böjda glasväggar för kontor och köpcentrum.
I samarbete med konstruktionsföretag samt arkitekt- och designbyråer kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga slutresultat.
DionePro har ett stort utbud av golv och väggluckor. Luckorna finns i många olika modeller bland annat som gas-, vattentäta och brandklassade. I sortimentet finns även ett stort urval av profiler i rostfritt stål t.ex. golvsocklar, hörnskyddslister, kakellister, golvprofiler och övriga förekommande lister i offentlig miljö.


Miljövänliga kakelplattor utan att ge avkall på design och kvalitét

Kakeldax i Sverige AB

Kakel och klinker i alla tänkbara färger, former och mönster. De flesta produkter i vårt sortiment har passerat Sunda Hus, Bastas och Byggvarubedömningens tuffa miljökrav. Vi på Kakeldaxgruppen är mycket stolta över att saluföra kakelplattor som till 80 % består av återvunnet material. Vi är även medlemmar i Sweden Green Building Council. Ni är alltid välkomna till vårt fina showroom Kakeldax T 37 på Södermalm. Kakla säkert och snyggt tillsammans med oss.
Kakeldaxgruppen= Inspiration – Hållbarhet – Känsla – Framtid.


En helt unik produktportfölj av vik- och blockväggar

Winab Vikväggar AB

DORMA Hüppe som ingår i dormakaba Group står för leverans av högkvalitativa produkter, däribland blockväggar som WINAB nu kommer att bli exklusiv distributör för i Norden. Winab tillverkar en unik vikvägg i glas med det fantastiska ljudvärdet på hela 47 dB, i sin egna fabrik på Ekerö i Stockholm. Detta är en helt ny produkt som finns med ram i svart, vitt eller natur eloxerat. Vi producerar väggar som är brandklassade, med höga ljudvärden, tygbeklädda för ännu bättre akustik, takhängda eller golvgående samt semi eller helautomatiska blockväggar från Dorma.
Winab är Skandinaviens ledande leverantör av vik- och blockväggar.


Nytt unikt matt ytmaterial och tåliga interiörlösningar i kompaktlaminat

Formica Skandinavien AB

Formica® är ett världsledande varumärke inom marknaden för dekorativa ytor och högtryckslaminat. Nyheten Formica Infiniti™ är ett elegant, stilrent och matt ytmaterial som gör att materialet känns mjukare och är tåligare än något vi tidigare har tillverkat. Formica Infiniti™ är skapat med teknik som skyddar materialet från märken, fingeravtryck och skador. Dessutom kan det postformas till böjda eller kupade former. En yta med oändliga möjligheter som passar särskilt väl i butiker, på hotell och restauranger och i kontorsmiljöer. Formica® Compact ingår i det omfattande sortimentet Formica® Collection och utgör den perfekta möjligheten för den som vill kombinera funktionalitet med unik design i hårt belastade inomhusmiljöer.

Säkra dörrar

Daloc AB

Familjeföretaget Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av brand-, ljud- och säkerhetsdörrar. Gedigen kunskap, lång erfarenhet och modern teknik gör att vi idag leder utvecklingen av klassade dörrar i stål och trä. Skolor, sjukhus, flerbostadshus, köpcentra, idrottshallar - dörrbehoven varierar, men det räcker med en leverantör.
En kontakt, enkelt för dig.


Plattformshissar för tillgänglighet i offentlig miljö

Aritco Lift AB

Aritcos hissar låter sig enkelt integreras i gallerior, butiker, skolor och förskolor, oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering. De behöver varken maskinrum eller säkerhetsgrop och all teknik är inbyggd i hissen. Detta gör installationerna snabba, smidiga och kostnadseffektiva.

Rätt dörr för optimal ljudmiljö

HIAK AB

Med Hedemoradörren från HIAK skapar du effektivt den ostördhet som önskas under teaterföreställningen, konserten eller sammanträdet. Vi levererar dörrar av trä eller stål komplett med karm och dörrblad med luftljudsisolering från Rw 46 dB till Rw 52 dB och med brandklass EI 30 - EI 60 i alla storlekar efter kundens önskemål. Alla våra dörrar är designade för att uppfylla varierade ljudkrav inom olika användningsområden. Vi levererar även specialdörrar i unika former eller i specialmaterial framtagna tillsammans med dig som kund för att tillfredsställa era önskemål och visioner kring estetik, funktion och känsla.

Att skapa en perfekt atmosfär i en offentlig miljö är en konst i sig

Gustafs Scandinavia AB

Gustafs Nano-perforering består av 0,5mm stora hål med 300 000 hål/m². Resultatet ger en fantastisk akustisk lösning för offentliga miljöer. Mångsidigheten i Gustafs hantverk gör det möjligt för dig att skapa unika produkter och vackra rum. Gustafs BF-print låter dig kombinera trähantverk med modern print-teknik som ger offentliga rum en naturlig och modern känsla som människor vill vistas i.

Ljudabsorbenter och undertak för en färgstark och brandsäker ljudmiljö

Paroc Akustik

Vi erbjuder ett brett sortiment av akustikprodukter för allt från kontor och samlingslokaler till kök och badanläggningar. Missa inte PARAFON Step för innovativa och färgstarka miljöer, ett kreativt samarbete med Bornstein Lyckefors. Nu med ny färgkollektion och inspirerande monteringsförslag. Andra nyheter:
- Vår nya perforerade plåtkassett för tåliga lösningar.
- PARAFON Hygien för tuffa miljöer med höga krav på god hygien och rengöring.
Brandsäkerheten får du på köpet eftersom samtliga PARAFON-produkter är tillverkade av stenull med högsta brandsäkerhet - Euroclass A1 eller A2-s1, d0.


Fogfria, slitstarka golv med hög kvalitet för offentlig miljö

Sika Sverige AB

Golvsortimentet Sikafloor® består av olika golvsystem. Gemensamt är att de är fogfria, slitstarka och av hög kvalitet. Krävs det estetik, komfort och en lättstädad ytbeläggning har vi Sika ComfortFloor® som passar i kommersiella och publika miljöer såsom skolor, affärer och sjukhus. Det är även ljudabsorberande och stegljudsdämpande vilket gör arbetsmiljön extra behaglig.
Sikafloor® HyCem® är en flexibel tunnskiktsbeläggning som ger tystare och bekvämare golv som används i utsatta miljöer där det ställs höga krav på akustik och slitstyrka, t.ex. en kulvert i ett sjukhus.


Mästare på projektanpassade snickerier

SSC Skellefteå AB

SSC Skellefteå Snickericentral producerar snickerier för offentliga miljöer. Sedan 1959 har vi tillverkat, levererat och utvecklat ett brett utbud av snickerier. Såsom massiva innerdörrar, glaspartier, fönster, inredning och vindstrappor. Vi har åtta fabriker och ett kompetenscenter med försäljning, marknadsföring och montage. Vi erbjuder, förutom våra produkter, en högklassig service, värdefull rådgivning och samordningskompetens.

Extremt stark gipsskiva som kan ersätta OSB eller plywood

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Har du sett vår senaste nyhet Habito? En extremt stark gipsskiva som kan ersätta OSB och plywood. Du kan hänga upp TV, köksskåp och hyllor direkt på gipsväggen med vanlig träskruv, utan plugg och förborrning. Den klarar en belastning på upp till 40 kg per skruv och har mycket goda ljudegenskaper.
Vi visar även Gyptone Quattro 70, som gör det möjligt att designa rum med ljusa, mjuka och inbjudande ytor - utan att kompromissa på de akustiska kraven. Finns i både storformat och litet format, med ny kant för dolt bärverk.
Med Gyproc som partner bygger du starka och sunda väggsystem och innertak.


Specialinredning

Cadiform AB

CADIFORM erbjuder fast inredning, designad och förverkligad efter kundens önskemål. Delar ur vårt sortiment av fast inredning är ”Byggvarudeklarerad”. Dessutom ett spännande program med ljuddämpande design i form av golvskärmar, väggabsorbenter, takmobiler mm. Självstängande grindar för trappor, kapprum och korridorer, ett säkert alternativ på platser där barn och även äldre kan behöva stanna upp.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB