Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Låt solen producera el

Gothia Solenergi/Solenergi Göteborg AB NY UTSTÄLLARE

Att solel är ett bra alternativ för miljön, ekonomin och för ett ökat oberoende har säkert de flesta snappat upp och reflekterat över. Men hur fungerar det, har din fastighet förutsättningarna, hur lönsamt är det, på vilket sätt minskar jag miljöbelastningen, kan man räkna på en avskrivningstid osv? Tag hjälp av oss var du än befinner dig I köp- eller tankeprocessen eller om du redan är I projekteringsstadiet. Utöver projektering, försäljning och installation av solkraftverk så kan vi erbjuda förstudier inför investeringar I solceller. Vi håller också utbildningar för dig som vill lära mer.

Energieffektiva fönsterlösningar

Grundels Fönstersystem AB

Vi erbjuder ägare och förvaltare av fastigheter en prisvärd helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, för att snabbt och effektivt minska energiförbrukningen och öka inomhuskomforten. Med 25 års erfarenhet kan vi fönster och fönsterbyte. Idag erbjuder vi energieffektiva fönsterlösningar på nationell nivå.
Välkommen att få hjälp av en fönsterspecialist med fokus på framtidens energilösningar.


Solskyddslösningar för kommersiella och offentliga byggnader

CG Lindh AB

Vår affärsidé är att sälja en funktion vilken är direkt kopplad till byggnadens fönster.
Lindhs erbjuder solskyddslösningar utifrån olika funktionskrav:
- Byggnaders klimatskal
- Termisk komfort
- Bländskydd
- Mörkläggning, fördunkling
I vår solskyddsentreprenad skall vi genom vårt engagemang i kunden och drivkraften i entreprenörskapet se till helheten i varje projekt från det lilla fönstret till byggnaders klimatskal.


Framtidens energieffektiva lösningar

Knauf Insulation AB

Direktiv från EU slår fast att alla nya byggnader från och med 2021 ska vara s.k. nära noll-energibyggnader. Knauf Insulation har redan nu de energieffektiva isoleringslösningarna som krävs, allt från system för lösull till fasadskivor och traditionell isolering. På köpet följer glasullens alla fördelar - samt vårt egenutvecklade biobaserade bindemedel ECOSE® Technology, utan tillsatt formaldehyd.

Dynamiska glas - solskydd när det behövs

ChromoGenics AB

ChromoGenics är ledande inom dynamiska glas med kontrollerbart värme- och ljusinsläpp. Vår unika elektrokroma teknologi ConverLight™, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet i byggnader. ConverLight™ kan kombineras med flera glasfunktioner och inbjuder till designfrihet. Under 2016 påbörjades kommersiell försäljning till fastighetsprojekt i Skandinavien.

Dagsljus ger mer liv

VELUX Svenska AB

Dagsljus och frisk luft är viktigt för en sund inomhusmiljö. Med ett överflöd av dagsljus och frisk luft kan vi både mentalt och fysiskt prestera bättre. De nya VELUX takljusmodulerna markerar ett skifte i utvecklingen av traditionella kommersiella takljus. För första gången erbjuds marknaden nu ett helt prefabricerat takfönsterkoncept. VELUX takljusmoduler är ett utmärkt val för alla typer av kommersiella byggnader.

Hållbara energilösningar för en bättre framtid

Nibe Energy Systems

Naturen är vår största energikälla och vi är beroende av den för att ge liv åt allt runt omkring oss. Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en varm eftermiddag I sommarsolen behöver vi ett inomhusklimat som gör vår vardag bekväm. Genom att skörda naturens förnybara energi och genom att kombinera det med ny smart teknik kan vi erbjuda effektiva lösningar som värnar om människa och natur. NIBE Energy Systems breda utbud av produkter ger ditt hem värme, kyla, ventilation och varmvatten med minimal inverkan på miljön - så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Energieffektiv och rak, för bjälklag, vägg och tak

Masonite Beams AB

Masonite Beams är en av Europas ledande tillverkare av I-balk i trä för tak, vägg och bjälklag. Våra väl beprövade produkter är det självklara valet när det handlar om energieffektivitet och miljöprestanda. Vi presenterar våra produkter och hur de används för att uppnå bästa möjliga funktionalitet och kostnadseffektivitet, i såväl privata bostäder som kommersiella byggnader.

Gör stora energibesparingar med framtidens isolering

Lapolla Scandinavia

Vi på Lapolla Scandinavia jobbar enbart med premiumprodukter från Lapolla Industries Inc. Vår isolering Foam-LOK 2000 4G kan hjälpa dig att göra energibesparingar på upp till 50% och samtidigt stärka byggnadens konstruktion med upp till 300%. Dessutom lämnar vi 50 års garanti på isoleringsförmågan. Foam-LOK är både miljövänlig, helt utan ozongaser och har marknadens lägsta U-värde!

Vad vet du om luftburen värme?

REC Indovent AB

Det är både energieffektivare och mer kostnadseffektivt än traditionella uppvärmningssystem, dessutom blir inneklimatet bättre. Vi är experter på inneklimat i bostäder och arbetar med kundanpassade lösningar av värme och ventilationssystem.
Under mässan får du tillfälle att se vårt luftbehandlingsaggregat Temovex Blue med funktioner speciellt framtagna för luftburen värme.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB