Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Blev passivhus med innovativt fasadsystem

Rockwool AB

Att det finns många lägenheter som behöver energirenoveras är knappast någon nyhet för någon. ROCKWOOL visar hur man i Göteborg valt att omvandla ett 60-tals hus till passivhus med ROCKWOOL REDAir fasadsystem klätt med solpanel.
Årets nyhet, det oorganiska systemet REDAir MULTI med stålläkt visas äntligen för den svenska publiken. Komplettera den med REDAir LINK, den extremt hård isoleringsskiva framställd av stenull som kan användas för montering av fönster och dörr, så blir din fasadisoleringslösning komplett.


Dold infästning som standard

Moland Byggvaror AB

Moland EX Futura är Europas enda fasadsystem bestående av fiberarmerade cementskivor i storformat där montering med dold infästning är standarden. Tack vare fasadskivans unika utformning med fyra spontade sidor skapas en fuktsäker ventilerad fasad utan öppna skarvar. EX Futura monteras mycket enkelt med clips som minskar monteringstiden jämfört med traditionella skivfasader med upp till 50%. Samtidigt säkerställer fasadskivornas perfekta utformning en vacker och hållbar fasad.

Energieffektiv och rak, för bjälklag, vägg och tak

Masonite Beams AB

Masonite Beams är en av Europas ledande tillverkare av I-balk i trä för tak, vägg och bjälklag. Våra väl beprövade produkter är det självklara valet när det handlar om energieffektivitet och miljöprestanda. Vi presenterar våra produkter och hur de används för att uppnå bästa möjliga funktionalitet och kostnadseffektivitet, i såväl privata bostäder som kommersiella byggnader.

Integrerad inglasning av balkonger ger stora energibesparingar

Balco AB

Europas största producent av balkonger visar att inglasning av balkonger kan ge energibesparingar upp till 20%. Det minimerar golvdrag och kallras samt ger en bättre inomhusmiljö. Inglasningar kan även ge ökade intäkter genom att en hyreshöjning är möjlig. Minskat underhåll, lägre kostnader för dörrar och fönster i utfackningsväggar är fler positiva effekter som uppnås.

Framtidens fasader - Sea of Surfaces - låt dig inspireras

Steni Sverige AB

Steni är framtidens val av fasadmaterial, Steni Vision - Unique Facade Expressions.
Steni kan erbjuda Steni Vision med 40 årig garanti och en förväntad livslängd på mer än 60 år. Steni fasadskivor har en unik kvalitet av armerad komposit och tygghet med en fasad som står emot fukt, klotter och är mycket slagfast.
Vilket fasadmaterial kan slå detta?
Tänk längre - välj Steni!


Ny tegelfasad - tåligare, tunnare, varmare och snabbare

Stofix AB

Hållbar och energibesparande lösning med en fungerande luftspalt som håller väggen torr. Fasadsystemet består av fabrikstillverkade, helarmerade tegelelement med max mått 600x1200mm. Teglet är tunnare vilket ger utrymme för mer isolering eller mer boarea. Montaget är 3-4 ggr snabbare än traditionell murning.
Utseendemässigt ser det ut som tegelväggar alltid sett ut, du kan fritt välja tegel och förband. Stofix tegelfasadsystem halverar koldioxidutsläppen jämfört med traditionell murning på plats. SP fire 105 godkänd och Sunda Hus klass A.


Form och funktion med fasadskivor i fibercement

Cembrit AB

Med fasadskivor i fibercement får man en brandsäker, miljövänlig och i det närmaste underhållsfri fasad utan att behöva begränsa sin kreativitet. Vi visar inspirerande referenser som ger exempel på hur enkelt man kan skapa en slående effekt med små resurser samt har med vår nya provbox med färgsorterat sortiment i 60 olika nyanser och fyra skivtyper.
Nyhet - vi lanserar även den nya generationen av Cembrit Transparent, nu i ännu fler kulörer!


Högklassigt isoleringsmaterial som bevarar sina egenskaper

Finnfoam OY

Finnfoam XPS är en finsk värmeisolering som behåller sin isoleringsförmåga också under krävande omständigheter. Finnfoam ger byggandet en ny slags lätthet, snabbhet och kvalitet.
FF-PIR är polyuretanisolering, som är ett av de effektivaste isoleringmaterialen på marknaden, med ett lambdavärde på 0,023 W/mK. PIR isolering fungerar som fuktspärr och vindskydd, som också ger tunnare skikt och där med mera boarea.


Nya möjligheter med fibercement

EQUITONE

EQUITONE Sverige presenterar fasadmaterial med klotterskyddande yta. EQUITONE erbjuder en preventiv lösning i form av släta fasadskivor med en klotterskyddad yta som förhindrar att färgen tränger in i produkterna. Därmed är det lätt att ta bort klottret.
Redan i planeringsstadiet, både vid nybyggnation och vid renovering, är det viktigt att bedöma risken för klotter när man väljer fasadmaterial. Med vanligt förekommande klotterborttagningsmedel är det enkelt för alla att ta bort klotter. Minskar underhållet och klotterskyddsbehandlingen har lång livslängd och kräver ingen ny behandling efter borttagning av klotter.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB