Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Dynamiska glas - solskydd när det behövs

ChromoGenics AB

ChromoGenics är ledande inom dynamiska glas med kontrollerbart värme- och ljusinsläpp. Vår unika elektrokroma teknologi ConverLight™, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet i byggnader. ConverLight™ kan kombineras med flera glasfunktioner och inbjuder till designfrihet. Under 2016 påbörjades kommersiell försäljning till fastighetsprojekt i Skandinavien.

Hållbara energilösningar för en bättre framtid

Nibe Energy Systems

Naturen är vår största energikälla och vi är beroende av den för att ge liv åt allt runt omkring oss. Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en varm eftermiddag I sommarsolen behöver vi ett inomhusklimat som gör vår vardag bekväm. Genom att skörda naturens förnybara energi och genom att kombinera det med ny smart teknik kan vi erbjuda effektiva lösningar som värnar om människa och natur. NIBE Energy Systems breda utbud av produkter ger ditt hem värme, kyla, ventilation och varmvatten med minimal inverkan på miljön - så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Lättbetong för energieffektiva bostäder

H+H Sverige AB

H+H tillverkar energieffektiva lättbetongprodukter och system för bostäder och kommersiella byggnader. H+H har tillverkat lättbetong i över 80 år och koncernen är idag en av Nordeuropas största tillverkare av lättbetong.

Ny energieffektiv yttervägg för flerbostadshus, kontor m.m

Ergonomic Construction Sweden AB

EU-direktivet om nya energikrav för byggnader, nära noll-energibyggnader NNE, skall träda i kraft 2021. Ergonomic Construction har redan tagit fram en ny unik innovation på yttervägg. I stället för att klara de nya kommande kraven med tjockare isolering och dubbla stommar har skapats ett nytt patentsökt system, där väggtjockleken minskas med upp till ca 35%. Köldbryggan genom profilerna har halverats. I en lägenhet med 15 lpm yttervägg görs en besparing på ca 3,5 m2 golvyta. Väggkonstruktionen är helt okänslig för fuktpåverkan och kan med fördel prefabriceras helt färdig. Välkommen till mässan så berättar och visar vi mer om konstruktionen.

Spar energi, förbättra din boendemiljö och sänk ditt driftnetto

HWQ Entreprenad AB

Smart VVC är ett sätt att skapa ny varmvattencirkulation med minimal rivning och utan insatser med yttre rör. Metoden är en rör-i-rör lösning där varmvatten cirkuleras i den befintliga varmvattenstammen. På så sätt minskas risker för vattenskador från läckande VVC-stam och du spar energi. HWQ Entreprenad tätar din ventilation med Linerventmetoden. Vi tätar läckor i ventilationskanaler oavsett form, storlek och kanalmaterial. Linerventfodrets material är elastiskt och uppfyller de brandkrav som ställs i BBR för imkanaler.

Solskyddslösningar för kommersiella och offentliga byggnader

CG Lindh AB

Vår affärsidé är att sälja en funktion vilken är direkt kopplad till byggnadens fönster.
Lindhs erbjuder solskyddslösningar utifrån olika funktionskrav:
- Byggnaders klimatskal
- Termisk komfort
- Bländskydd
- Mörkläggning, fördunkling
I vår solskyddsentreprenad skall vi genom vårt engagemang i kunden och drivkraften i entreprenörskapet se till helheten i varje projekt från det lilla fönstret till byggnaders klimatskal.


Stjärnhuset blir passivhus med innovativt fasadsystem

Rockwool AB

Att det finns många lägenheter som behöver energirenoveras är knappast någon nyhet för någon. ROCKWOOL visar hur man i Göteborg valt att omvandla ett 60-tals hus till passivhus med ROCKWOOL REDAir fasadsystem klätt med solpanel. Här finns också möjlighet att få veta mer om REDAir LINK en extremt hård isoleringsskiva framställd av stenull som kan användas för montering av fönster och dörr.

Vad vet du om luftburen värme?

REC Indovent AB

Det är både energieffektivare och mer kostnadseffektivt än traditionella uppvärmningssystem, dessutom blir inneklimatet bättre. Vi är experter på inneklimat i bostäder och arbetar med kundanpassade lösningar av värme och ventilationssystem.
Under mässan får du tillfälle att se vårt luftbehandlingsaggregat Temovex Blue med funktioner speciellt framtagna för luftburen värme.


Sunda system och produkter för hållbart byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Weber

Weber presenterar produkter och system för bygg och anläggning inom områdena mur & puts, golvavjämning, betong, fäst & fog samt lättklinker.
Vi kommer att visa en del nyheter t ex:
- Certifierat putssystem för P-märkta fasader.
- Nya Leca® Isoblock 2.0, fuktsäker energieffektiv yttervägg, enklare och snabbare.
- Leca® i40, kantelement med isolering.
- Weber komfortgolv - snabbreagerande värmegolv.


Högklassigt isoleringsmaterial som bevarar sina egenskaper

Finnfoam OY

Finnfoam XPS är en finsk värmeisolering som behåller sin isoleringsförmåga också under krävande omständigheter. Finnfoam ger byggandet en ny slags lätthet, snabbhet och kvalitet.
FF-PIR är polyuretanisolering, som är ett av de effektivaste isoleringmaterialen på marknaden, med ett lambdavärde på 0,023 W/mK. PIR isolering fungerar som fuktspärr och vindskydd, som också ger tunnare skikt och där med mera boarea.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB