Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Innovativa och prefabricerade vägg- och golvlösningar

wedi GmbH

wedi är leverantör av våtrumslösningar sedan 1983 och är dedikerade att tillgodose våra kunders behov, såsom enkelhet, design och säkerhet. Våra senaste nyheter är:
- wedi SANWELL, en ny skiljevägg med en integrerad och vattentät nisch.
- wedi SANOASA, ett brett sortiment av bänkar och nischer som erbjuder kunderna individuell design, stort utbud av designmöjligheter och en 100% vattentät lösning.
- wedi Fundo Integro, vårt smalaste golvduschelement med integrerad avloppsteknik. Liksom alla andra Fundo golvelement är den redan förseglad och redo för installation.


Prefabricerade lösningar för framgångsrika renoveringar och nybyggnationer

Uponor AB

Vi presenterar nyheter utvecklade att möta framtidens nya effektivitetskrav:
- Uponor Reno Port Våtrumskassett. Prefabricerad lösning för linjerenovering i flerbostadshus och andra höga byggnader. För installatören är all intern rördragning redan färdig, den är enkel att installera och spar arbetstid på plats. Konstruktionen uppfyller krav vid hörnmontage, ger en anpassningsbar höjd på toalettstolen och är dessutom förinstallerad med marknadens mest ljuddämpande inomhusavlopp.
- Tappvatten- och golvvärmesystem i våtrum. Vi visar smarta lösningar för byggnation i badrum: PEX- och kompositrör, läckageindikering, genomföringar och lågbyggande, sommarvarm golvvärme.


Brett sortiment av keramiska produkter

Konradssons Kakel AB

Vi är med över 220 återförsäljare en av Sveriges ledande leverantörer av kakel och klinker. Cirka 3000 olika artiklar finns leveransklara i Sveriges största lager för byggkeramik och dess tillbehör. Våra egna butiker / showroom är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Under dessa mässdagar kommer vi att visa ett intressant sortiment av byggkeramik.

Sunda system och produkter för hållbart byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Weber

Godkända tätskikt för våtrum och produkter för att sätta kakel och klinker, i alla miljöer.
Vi kommer att visa en del nyheter t ex:
- Weber Koncept våtrum med 10-års funktionsgaranti.
- Weber Designbrunn, väggnära golvbrunn med färdigmonterat tätskikt.
- Litex, våtrumskiva med inbyggt tätskikt.
- Weber Designputs, putssystem för våtrum.


Vattensäkert kök - säkerhet syns inte på ytan

Tollco AB

Vattensäkert kök i från Tollco AB är det enda heltäckande konceptet som hjälper dig att undvika besvär och kostsamma vattenskador. Systemet består av insatser för diskbänkskåp, underlägg för vitvarorna, sammankopplingsbara golvskydd med rörtätningar samt larm och läckagebrytare. I produktsortimentet finns också många varianter av WaterFuse vattenfelsbrytare.
Tollco´s läckageskydd är godkända av SP och Byggvarubedömningen.


Moderna vattensäkra vägglösningar

Fibo Sverige AB

Fibo vattentäta väggsystem erbjuder moderna, miljövänliga och vattensäkra väggar med upp till fem gånger snabbare montering än kakel. Med ett våtrum med väggar från Fibo kan du välja bland ca. 750 varianter. Vi har sorter för alla smaker. Spara tid och pengar med en miljösmart lösning som är 100% återvinningsbar, godkänd för svenska våtrum och ger 15 års garanti. Besök oss på mässan så berättar vi mer om vårt vattentäta väggsystem.

Det hänger på skarven

Kiilto AB

Det är skarven som avgör hur tätt och smidigt ett våtrumssystem är. Kiilto KeraSeal, ett enkomponentslim för tätning av skarvar och manschetter, är vårt egna vattentäta och fukthärdande tätningslim som ingår i KeraSafe Foliesystem. Med Kiilto KeraSeal och KeraSafe Foliesystem får du en snabb och smidig installation med minimalt spill och ett badrum som håller tätt ända ut i skarven. Kiilto - vi håller vad vi lovar!

Marknadens smartaste vattenlås

Oy Prevex Ab

Kraven på att vattenlåsen under diskbänk, handfat och i kommoder harmonierar med utformningen av dessa produkter och dess funktioner uppdateras hela tiden. Vi på Oy Prevex AB följer givetvis dessa nya standarder och utvecklar produkter som matchar önskemålen. Vi har i dagsläget helt nya vattenlås och tillbehör som ger användaren nya möjligheter vad gäller design, användarvänlighet och smarthet. Produktnamn som EasyClean, EasyStrainer och Smartlook är redan begrepp i branchen.

Relining för er som använder insidan

Tubus System AB

Relining med Tubus System öppnar upp nya renoveringsmöjligheter. Metoden är både snabb och kostnadseffektiv och har flera användningsområden. Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är CE märkt och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.

Över 50 år som ledande tillverkare av glasfiberdörrar till tuffa miljöer

LAMIDOORS AB

Alltsedan 1966, är LAMI dörrar utvecklade för särskilt krävande och hårda utrymmen, där man ställer högre än vanliga krav på dörrens hygien, hållfasthet och livslängd. De släta och lätt rengörbara ytorna förhindrar smuts och luftföroreningar från att fastna på dörren. Den porfria, foglösa strukturen av LAMI dörren tål utmärkt starka desinficeringsmedel samt övriga kemikalier.

Våtrumskassetter & prefabricerade avloppsgrodor

Dahl Sverige AB

Våtrumskassetten samlar alla anslutningar av tappvatten och spillvatten. Kassettens läckageindikring och servicelucka ger en trygg och framtida driftsäker lösning. Med vår teknik, logistik och kunskap håller vi nere byggtiden och ljudnivån. Vi sätter fokus på lägenhetsinnehavaren. Gamla stammar pluggas igen och ersätts av en prefabricerad våtrumskassett. Med våra prefabricerade avlopp sparar man både tid, ekonomi samtidigt som man minskar spillmaterialet på arbetsplatsen. Våra avloppsgrodor har en högre säkerhet än traditionellt byggande då samtliga skarvar är svetsade.

Modulstambyte - snabbt, smidigt och säkert

Pipe-Modul Oy

Pipe-Modul tillverkar installationsfärdiga installationsmoduler för vatten-, värme-, kyl- och avloppsrör samt elledningar och datakablar. Modullösningen passar lika väl till stambyten som nyproduktion – då kostnadseffektivitet och hållbart byggande står i fokus. Varje fastighet är unik och Pipe-Moduls lösningar möjliggör skräddarsydda och miljövänliga stambyten. Ett stambyte med oss är tids- och kostnadsbesparande för fastighetsägaren, enkelt och snabbt för entreprenören, samt tryggt och smidigt för boendet.

Två unika våtrumsskivor - 100% mögelfria under de fuktigaste omständigheterna

Siniat B.V.

Siniat WAB och Hydropanel är patenterade gips och fibercementskivor. De är idealiska som underlag för kakling eller för användning i utrymme med extremt hög luftfuktighet, som exempelvis badrum och våtutrymmen i bostadshus. Hydropanel kan hålla upp till 63kg per infästning. Med ett tätskikt går det att kakla eller måla direkt på skivorna. Båda skivorna passar utmärkt till innertak och väggkonstruktioner där egenskaper som brandskydd, ljudisolering och stöttålighet är viktiga. Med rätt konstruktion är det möjligt att nå en brandskyddstid på 60 minuter och ett ljudisoleringsvärde på > 52 dB.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB