Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Arbeta säkrare och mer effektivt med fasta fallskyddssystem.

Cresto AB

Fallskyddssystem består av produkter som är permanent monterade, t.ex. förankringspunkter, vajersystem, skensystem eller räcken. De gör att arbete i fallriskmiljö kan utföras säkert och enkelt. Cresto har stor rutin av en mängd olika typer av montage av sådana system. Vi utför beräkningar och montage på allt från tak, fasader, master, skorstenar till maskiner och traverser. Behövs det specialtillverkade komponenter och lösningar så fixar vi det. Våra montörer finns i hela Norden. Oavsett om det handlar om enklare montage eller ett nyckelfärdigt projekt ser vi till att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.


Unika fönster- och fasadsystem för nybyggnation och renovering

VELFAC AB

VELFAC framställer bl.a. det originella designfönstret VELFAC 200 ENERGY med smala, ”svävande” bågar, som ger maximalt ljusinsläpp:
- Fasta och öppningsbara bågar med samma utseende, perfekt för stora fasader.
- Består utvändigt av underhållsfritt aluminium - invändigt av trä, vilket bidrar till en varm och skön känsla.
- Måttanpassade på millimetern och alla RAL-färger in och utvändigt.
- Uw-värde ner till 0,8.
- Omfattande testprogram gällande inbrottsskydd, hållbarhet, styrka och täthet.
- Hållbart byggande: 93 % av fönstrets beståndsdelar kan återvinnas.


Innovativa tak- och fasadsystem i aluminium

Prefa Sverige AB

Som en modern leverantör av anspråksfulla, hållbara och funktionella tak- och fasadsystem i aluminium, erbjuder vi produkter där endast fantasin sätter gränserna. Aluminium är det självklara valet för den innovative arkitekten, inte minst med hänsyn till mångfalden i våra miljövänliga produkter. Genom aluminiumens mycket goda egenskaper lämnar vi hela 40-års garanti på våra produkter.

Ultratunna aluminiumprofiler med hög energieffektivitet

Reynaers Aluminium Systems

Reynaers Aluminium är en ledande europeisk specialist inom utveckling och marknadsföring av innovativa och hållbara lösningar inom aluminium som b la fönster, dörrar, glasfasader och skjutdörrssystem. Driven av energieffektivitet och viljan att ta ansvar för miljön. Vi har skräddarsydda lösningar för alla branscher - från bostäder till kommersiella och industriella projekt. Våra högkvalitativa system uppfyller alla stränga krav på komfort, säkerhet, arkitektur och energieffektivitet. Reynaers är en värdefull partner för arkitekter, producenter, installatörer, projektutvecklare, investerare och slutanvändare.

Blev passivhus med innovativt fasadsystem

Rockwool AB

Att det finns många lägenheter som behöver energirenoveras är knappast någon nyhet för någon. ROCKWOOL visar hur man i Göteborg valt att omvandla ett 60-tals hus till passivhus med ROCKWOOL REDAir fasadsystem klätt med solpanel. Årets nyhet är TOPROCK Terrace System en innovativ lösning för isolering av bland annat takterrasser. Systemet ger dig ett effektivt tak med fall som klarar belastningar från intensiv persontrafik.

Skapa vackra och hållbara fasader och tak med tegel

Wienerberger AB

Se några av Wienerbergers senaste tegelsorter.
- Antik Gul, Antik Brons och Antik Sepia från Haga Tegelbruk i Sverige.
- Magma och Lava - slaget tegel från Danmark.
- Veldbrons, Blauwrood och Vigoroso från Europa.
- Tegelkonstruktörer arbetar på Wienerberger och hjälper till med murverks-projekteringen.
- Enkupigt klassiskt taktegel - Madura.


Gröna lösningar skapar levande städer

Veg Tech AB

Vi erbjuder smarta växtprodukter och system för mark, tak och vattenmiljöer för att få våra städer grönare. Våra färdigetablerade växtmattor och plantor är enkla att anlägga och har ett minimalt skötselbehov samt ger dig ett färdigt resultat från första dagen.
- Sedummattor lockar till sig den biologiska mångfalden för tak och mark.
- Ängsmattor ger en blomstrande örtrik yta.
- Strandmattor skapar erosionsskydd för sjöar och stränder.
- Perennmattor marktäcker en yta snabbt och enkelt.
- Markplatta som kan fyllas med singel för infiltration.
- Nyhet - Hydropack® - sedum-ört-gräs, en allt-i-ett modul för tak.


Genuin tegelfasad - tåligare, tunnare, varmare och snabbare

Stofix AB

Hållbar och energibesparande lösning med en fungerande luftspalt som håller väggen torr. Fasadsystemet består av fabrikstillverkade, helarmerade tegelelement med max mått 600x1200mm. Teglet är tunnare vilket ger utrymme för mer isolering eller mer boarea. Montaget är 3-4 ggr snabbare än traditionell murning. Stofix tegelfasadsystem halverar koldioxidutsläppen jämfört med traditionell murning på plats. SP fire 105 godkänd och Sunda Hus klass A. Nu lanserar Stofix ett nytt foglöst system som heter BRIX, även den en helarmerad konstruktion.

Underhållsfri keramisk tegelbeklädnad

GMJ Solutions ApS

Tonality är ett inspirerande och välgenomtänkt system av keramisk fasadbeklädnad i ett brett spectrum av färger. Ett noga utvalt sortiment av ytor, färger och två felxibla monteringssystem ger oanade möjligheter med spännande lösningar för både nybyggnad och renovering av befintliga byggnader. GIP fasader används som bärkonstruktion för lösningar med Tonality och alla andra skivmaterial.

Framtidens fasader - Sea of Surfaces - låt dig inspireras

Steni Sverige AB

Steni är framtidens val av fasadmaterial, Steni Vision - Unique Facade Expressions.
Steni kan erbjuda Steni Vision med 40 årig garanti och en förväntad livslängd på mer än 60 år. Steni fasadskivor har en unik kvalitet av armerad komposit och tygghet med en fasad som står emot fukt, klotter och är mycket slagfast.
Vilket fasadmaterial kan slå detta?
Tänk längre - välj Steni!Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB