Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Kreativa glaspartier

Morgana AB

Morganas produkter är framtagna för att möta morgondagens krav på design och kvalité. Det handlar inte bara om en vacker och välbyggd slutprodukt. Vi vill att varje sträcka på vägen dit ska leva upp till högt ställda kvalitetskrav. Det handlar om stilren design det handlar om vår vilja att ständigt hitta nya och bättre lösningar. Morganas system bygger på ett antal olika sätt att använda glaspartier i rumsplanering.

Innovativa och dekorativa golv med fokus på miljö och design

Gerflor Scandinavia AS

Upptäck Gerflors breda produktutbud med ett omfattande produktsortiment både i privat och offentlig miljö. Produkterna erbjuder en hög motståndskraft mot skador och en lösning för alla dina behov vad gäller storlek, installationstyp, användning eller tillbehör. Vi erbjuder en komplett lösning anpassad för vår marknad; hälsovård, bostäder, utbildning, hotell och restaurant, detaljhandel, kontor, industri och sport. Vi arbetar med innovation för att våra produkter ska behålla sina tekniska prestanda och design och tillverkar våra produktkategorier med hänsyn till miljön och våra användares hälsa.

Smarta lösningar för den offentliga & privata miljön

Göthes Industribeslag AB

Vi är Skandinaviens ledande grossist/leverantör av lås och beslag till dörr- fönster- och fasadindustrin. Grundades i Falun år 1861. Göthes Industribeslag tillhandahåller de flesta kända varumärken på marknaden samt har även egen tillverkning och import av beslagsprodukter med smarta lösningar. På Interiör 2018 i Göteborg presenterar vi bl.a.
- Eclisse Pocketkarm, skjutdörrskassett som spar värdefullt utrymme.
- Gilgen FD 20 slagdörrautomatik.
- Athmer, mekaniska klämskydd & automatiska tätningströsklar.
- Sobinco, nödutrymningsbeslag Orca Panic.


Kakel för vackra rum

FF Kakel AB

FF Kakel ingår i FagFliskedjan med 25 butiker i Sverige och Norge. Detta ger oss ett av marknadens starkaste kakel- och klinkersortiment samt de bästa villkoren. Vårt samarbete med några av europas främsta leverantörer ger oss alltid det senaste inom design och funktion. Låt oss få visa ett urval av de nyheter som visades på mässan i Bologna samt de serier vi tror på mest just nu.

Uppfinningsrika lösningar med lättbyggnadssystem

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Gyprocs arbete för att finna nya produkter som skapar hållbara, effektiva system och lösningar har de senaste åren gett oss några fantastiska uppfinningar. Vi har lanserat Gyproc ErgoLite, på vilken vi genom en helt ny teknologi lyckats reducera skivans vikt med hela 25% jämfört med en standard skiva. Vi har dessutom fått Gyproc Habito. skivan man med en vanlig träskruv direkt kan skruva upp likväl TV´n som hatthyllan och köket i. Den är framtagen för att rationalisera bort användandet av träskiva bakom gipsskiva men har fått så bra egenskaper att vi även i andra funktioner kan presentera effektiva väggsystem med enlagslösningar där det normalt krävs två lager.

Fogfria golv till industri och offentlig miljö

Sika AB

Golvsortimentet Sikafloor® består av en rad olika golvsystem. Gemensamt är att de är fogfria, slitstarka och av hög kvalitet. Krävs det estetik, komfort och en lättstädad ytbeläggning har vi Sika ComfortFloor® som även är ljudabsorberande och stegljudsdämpande vilket gör arbetsmiljön extra behaglig. Sikafloor® HyCem® är en flexibel beläggning som ger tystare och bekvämare golv som används i utsatta miljöer där det ställs höga krav på slitstyrka, t.ex. en kulvert i ett sjukhus.

100 års erfarenhet har satt sina spår

Gustafs Scandinavia AB

Våra projekt i Sverige och runt om i hela världen har gett oss en enorm erfarenhet om dagens byggprocesser och krav. Det i kombination med vår kunskap inom trädesign, akustik och brandsäkerhet gör att vi i idag är så mycket mer än bara en paneltillverkare. Kontakta oss för rådgivning om hur du på bästa sätt skapar offentliga miljöer som sticker ut från mängden när det kommer till design och säkerhet.

Plattformshissar för tillgänglighet i offentlig miljö

Aritco Lift AB

Aritcos hissar låter sig enkelt integreras i gallerior, butiker, skolor och förskolor, oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering. De behöver varken maskinrum eller säkerhetsgrop och all teknik är inbyggd i hissen. Detta gör installationerna snabba, smidiga och kostnadseffektiva.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB