Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Bygg med en fuktsäker våtrumsskiva

Norgips Svenska AB

Grundkonstruktionen är avgörande för ett hållbart resultat i alla former av våtutrymmen, oavsett om det är badrum, simhall eller kök. Våtrumsskivan Aquapanel från Norgips säkerställer en fuktsäker konstruktion och som uppfyller BBR-kraven. Den är en cementbaserad skiva som man kan ställa i vatten utan att den påverkas av fukt. Den är brandsäker, slagfast, lätt att bearbeta samtidigt som den är böjbar ned till en radie på 1 meter. Man skär och knäcker den på samma sätt som en vanlig gipsskiva. Eftersom Aquapanelen är oorganisk ger den ingen näring till mögel. Aquapanel levererar vi till allt från våtrum, storkök till rum för sjukvårdsutrustning och simhallar.

Kakelglädje sedan 1886

CC Höganäs Byggkeramik AB

Vi har nu i över 130 år levererat keramiska plattor och våtrumskonstruktioner till otaliga projekt i världen från våra egna fabriker i Europa till både privat och offentlig miljö. Självklart utifrån marknadens krav på bra miljöval, slitstyrka, design och flexibilitet. Vi vill nu visa upp de senaste trenderna när det gäller kakel och klinker, tillverkade med den modernaste teknologin.
Vi berättar också gärna om våra godkända konstruktioner för våtutrymmen.


Paneler, fönsterinklädnader och skärmväggsystem

AH Production AB

Dalhem panel, fanerade undertak och väggsystem för rum som kräver lite bortom det traditionella. Och som klarar dagens hårda krav på brand, akustik och miljö. Elektronom, systemet för fönsterbänksinklädnader och golvkanaler till kontor och offentliga miljöer. Vi tar fram lösningar som matchar önskemål avseende färg, form och funktion. Ah Compact skärmväggsystem, skräddarsydda lösningar för idrottsanläggningar, skolor, campingplatser, hotell, personalutrymmen, samt övriga toalett- och hygienutrymmen.

Ensam i sitt slag

Teknos AB

Teknos släta våtrumsväv är både unik och populär. Våtrumsväven ger snygga ytskikt ända in i duschen och är ett prisvärt alternativ till kaklade ytskikt. Systemet är uppbyggt med Timantti W Fuktspärr vilken fungerar som lim och grund till väven. Som täckfärg används Timantti 20. Systemet är godkänt i klass VT av Måleribranschens Våtrumskontroll.
Välkomna förbi Teknos monter, så berättar vi mer om hela produktserien.


Badrumsinredningar för vårdboende samt kombinerad lyftplattform/trappa

Trident AB

Trident har ett brett utbud av flexibla badrumsinredningar för olika vårdboende som äldreboende, sjukhus, trygghetsboende och servicehus. Utbudet består exempelvis av tvättställ, stödhandtag, toalettarmstöd och skåp. I sortimentet finns även lyftplattformen FlexStep som större delen av tiden står som vanlig trappa och sedan blir lyftplattform när behov uppstår, nu med lyftkapacitet 400 kg.

Rätt väggsystem på rätt ställe

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Vad säger reglerna om våra våtrum egentligen? Hur mycket vikt att hantera kan du spara genom att använda en lättviktsskiva? Är det bra att använda en träskiva bakom en gipsskiva? Gyproc hjälper till att klara ut vad bransch och myndigheter egentligen säger om våra våtrum och presenterar möjligheter med våra senaste produkter, Gyproc ErgoLite och Gyproc Habito.

Modulstambyte - snabbt, smidigt och säkert

Pipemodul Oy

Pipemodul tillverkar installationsmoduler för tappvattenrör samt elledningar och datakablar. Våra moduler används oftast som ett naturligt komplement till relining. Modullösningen möjliggör även hybridstambyten där t.ex. badrummen stambyts traditionellt men köket hanteras via trappuppgången. Varje fastighet är unik och Pipemoduls lösningar möjliggör skräddarsydda och miljövänliga stambyten. Ett stambyte med oss är tids- och kostnadsbesparande för fastighetsägaren, enkelt och snabbt för entreprenören, samt tryggt och smidigt för boende.

Glasfiberdörrar i utmärkt kvalitet direkt från fabriken

LAMIDOORS AB

Med glädje presenterar vi nordiska kvalitetsdörrar som är anpassade för krävande miljöer. I våra nordiska länder ser ni våra dörrar på restauranger, skolkök, hotell, sjukhus och bad. Våra dörrar har en lång livslängd och är anpassade för utrymmen med hög fuktighet och höga krav på renlighet och hållbarhet. Våra dörrar uppfyller även krav på brand och akustik.

Relining för er som använder insidan

Tubus System AB

Relining med Tubus System öppnar upp nya renoveringsmöjligheter. Metoden är både snabb och kostnadseffektiv och har flera användningsområden. Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är CE märkt och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB