Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Vidga dina vyer med en flexibel balkonginglasning

Windoor Sverige AB

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem för fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder. Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera. Det gör Windoor till en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande.

Innovativa tak- och fasadsystem i aluminium

Prefa Sverige AB

Som en modern leverantör av anspråksfulla, hållbara och funktionella tak- och fasadsystem i aluminium, erbjuder vi produkter där endast fantasin sätter gränserna. Aluminium är det självklara valet för den innovative arkitekten, inte minst med hänsyn till mångfalden i våra miljövänliga produkter. Genom aluminiumens mycket goda egenskaper lämnar vi hela 40-års garanti på våra produkter.

Miljöduk för gröna tak - designfrihet med unikt limsystem

Sika Sverige AB

Sikaplan TM-15 FPO är en ny miljöduk med enastående egenskaper som är lämplig för gröna tak. Folien produceras av flexibla polyolefiner (FPO) och har en polyesterförstärkt stomme för mekanisk infästning. Den ftalatfria Sarnafil T FPO-serien består av Sarnafil TS 77 och Sarnafil TG. Fasaden är en betydande del i en väl utformad byggnad. För ventilerade fasader har Sika ett limsystem, SikaTack Panel, som uppfyller dessa krav. SikaTack Panel-systemet är estetiskt tilltalande och ger en kostnadseffektiv installation som fungerar på nästan alla typer av byggnadsskivor.

Unika fönster- och fasadsystem för nybyggnation och renovering

VELFAC AB

VELFAC framställer bl.a. det originella designfönstret VELFAC 200 ENERGY med smala, ”svävande” bågar, som ger maximalt ljusinsläpp:
- Fasta och öppningsbara bågar med samma utseende, perfekt för stora fasader.
- Består utvändigt av underhållsfritt aluminium - invändigt av trä, vilket bidrar till en varm och skön känsla.
- Måttanpassade på millimetern och alla RAL-färger in och utvändigt.
- Uw-värde ner till 0,8.
- Omfattande testprogram gällande inbrottsskydd, hållbarhet, styrka och täthet.
- Hållbart byggande: 93 % av fönstrets beståndsdelar kan återvinnas.


Skapa vackra och hållbara fasader och tak med tegel

Wienerberger AB

Se några av Wienerbergers senaste tegelsorter.
- Antik Gul, Antik Brons och Antik Sepia från Haga Tegelbruk i Sverige.
- Magma och Lava - slaget tegel från Danmark.
- Veldbrons, Blauwrood och Vigoroso från Europa.
- Tegelkonstruktörer arbetar på Wienerberger och hjälper till med murverks-projekteringen.
- Enkupigt klassiskt taktegel - Madura.


Sunda system och produkter för hållbart byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Weber

Weber presenterar produkter och system för bygg och anläggning inom områdena mur & puts, golvavjämning, betong, fäst & fog samt lättklinker, lättklinkerblock, husgrunder och element.
På mässan visar vi bl a:
- Marknadens bredaste sortiment av puts och murbruk.
- Leca® Skalmurs koncept, komplett system med genomtänkta lösningar.
- Weber Balkong ROT, renoveringssystem för balkonger, loftgångar och terrasser.
- Serpovent G2, ny generation av Webers ventilerade fasadsystem.


Blev passivhus med innovativt fasadsystem

Rockwool AB

Att det finns många lägenheter som behöver energirenoveras är knappast någon nyhet för någon. ROCKWOOL visar hur man i Göteborg valt att omvandla ett 60-tals hus till passivhus med ROCKWOOL REDAir fasadsystem klätt med solpanel. Årets nyhet är TOPROCK Terrace System en innovativ lösning för isolering av bland annat takterrasser. Systemet ger dig ett effektivt tak med fall som klarar belastningar från intensiv persontrafik.

Dold infästning som standard

Moland Byggvaror AB

Moland EX Futura är Europas enda fasadsystem bestående av fiberarmerade cementskivor i storformat där montering med dold infästning är standarden. Tack vare fasadskivans unika utformning med fyra spontade sidor skapas en fuktsäker ventilerad fasad utan öppna skarvar. EX Futura monteras mycket enkelt med clips som minskar monteringstiden jämfört med traditionella skivfasader med upp till 50%. Samtidigt säkerställer fasadskivornas perfekta utformning en vacker och hållbar fasad.

Genuin tegelfasad - tåligare, tunnare, varmare och snabbare

Stofix AB

Hållbar och energibesparande lösning med en fungerande luftspalt som håller väggen torr. Fasadsystemet består av fabrikstillverkade, helarmerade tegelelement med max mått 600x1200mm. Teglet är tunnare vilket ger utrymme för mer isolering eller mer boarea. Montaget är 3-4 ggr snabbare än traditionell murning. Stofix tegelfasadsystem halverar koldioxidutsläppen jämfört med traditionell murning på plats. SP fire 105 godkänd och Sunda Hus klass A. Nu lanserar Stofix ett nytt foglöst system som heter BRIX, även den en helarmerad konstruktion.

Smarta och miljövänliga taklösningar för hållbart byggande

Derbigum Sverige AB

Derbigum levererar smarta lösningar för hållbart byggande. Vi siktar på toppen, det vill säga taken som vi har över 30 års erfarenhet av. Det handlar om tätskikt tillverkade med livscykelperspektiv, tak som äter koldioxid, ekologiska tätskikt och system för gröna tak. Produkter som är 100 % återvinningsbara. Kort sagt, allt det där smarta som tak faktiskt kan bidra med för en mer hållbar värld.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB