Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Kakelglädje sedan 1886

CC Höganäs Byggkeramik AB

Vi har nu i över 130 år levererat keramiska plattor och våtrumskonstruktioner till otaliga projekt i världen från våra egna fabriker i Europa till både privat och offentlig miljö. Självklart utifrån marknadens krav på bra miljöval, slitstyrka, design och flexibilitet. Vi vill nu visa upp de senaste trenderna när det gäller kakel och klinker, tillverkade med den modernaste teknologin.
Vi berättar också gärna om våra godkända konstruktioner för våtutrymmen.


Rätt väggsystem på rätt ställe

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Vad säger reglerna om våra våtrum egentligen? Hur mycket vikt att hantera kan du spara genom att använda en lättviktsskiva? Är det bra att använda en träskiva bakom en gipsskiva? Gyproc hjälper till att klara ut vad bransch och myndigheter egentligen säger om våra våtrum och presenterar möjligheter med våra senaste produkter, Gyproc ErgoLite och Gyproc Habito.

Fogfria golv till industri och offentlig miljö

Sika Sverige AB

Golvsortimentet Sikafloor® består av en rad olika golvsystem. Gemensamt är att de är fogfria, slitstarka och av hög kvalitet. Krävs det estetik, komfort och en lättstädad ytbeläggning har vi Sika ComfortFloor® som även är ljudabsorberande och stegljudsdämpande vilket gör arbetsmiljön extra behaglig. Sikafloor® HyCem® är en flexibel beläggning som ger tystare och bekvämare golv som används i utsatta miljöer där det ställs höga krav på slitstyrka, t.ex. en kulvert i ett sjukhus.

Badrumsinredningar för vårdboende samt kombinerad lyftplattform/trappa

Trident AB

Trident har ett brett utbud av flexibla badrumsinredningar för olika vårdboende som äldreboende, sjukhus, trygghetsboende och servicehus. Utbudet består exempelvis av tvättställ, stödhandtag, toalettarmstöd och skåp. I sortimentet finns även lyftplattformen FlexStep som större delen av tiden står som vanlig trappa och sedan blir lyftplattform när behov uppstår, nu med lyftkapacitet 400 kg.

Vi skyddar mot och reducerar effekten av vattenskador i fastigheter

Tollco AB

Vi är specialister på vattenskadeförebyggande produkter. Förebygg vattenskada, Tollco har helhetskoncept inom vattenskadeförebyggande produkter. Vi har lösningar för kök, villa, stuga, lägenhet, kontor och offentliga miljöer. Tollcos kärnvärden är, Trygghet, Nytänkande, Förtroende. Dessa tre ledord beskriver hur vi tänker när vi arbetar!

Relining för er som använder insidan

Tubus System AB

Relining med Tubus System öppnar upp nya renoveringsmöjligheter. Metoden är både snabb och kostnadseffektiv och har flera användningsområden. Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är CE märkt och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.

Modulstambyte - snabbt, smidigt och säkert

Pipemodul Oy

Pipemodul tillverkar installationsmoduler för tappvattenrör samt elledningar och datakablar. Våra moduler används oftast som ett naturligt komplement till relining. Modullösningen möjliggör även hybridstambyten där t.ex. badrummen stambyts traditionellt men köket hanteras via trappuppgången. Varje fastighet är unik och Pipemoduls lösningar möjliggör skräddarsydda och miljövänliga stambyten. Ett stambyte med oss är tids- och kostnadsbesparande för fastighetsägaren, enkelt och snabbt för entreprenören, samt tryggt och smidigt för boende.

Glasfiberdörrar i utmärkt kvalitet direkt från fabriken

LAMIDOORS AB

Med glädje presenterar vi nordiska kvalitetsdörrar som är anpassade för krävande miljöer. I våra nordiska länder ser ni våra dörrar på restauranger, skolkök, hotell, sjukhus och bad. Våra dörrar har en lång livslängd och är anpassade för utrymmen med hög fuktighet och höga krav på renlighet och hållbarhet. Våra dörrar uppfyller även krav på brand och akustik.

Våtrumskassetter & prefabricerade avloppsgrodor

Dahl Sverige AB

Våtrumskassetten samlar alla anslutningar av tappvatten och spillvatten. Kassettens läckageindikering och servicelucka ger en trygg och framtida driftsäker lösning. Med vår teknik, logistik och kunskap håller vi nere byggtiden och ljudnivån. Med våra prefabricerade avlopp sparar man både tid, ekonomi samtidigt som man minskar spillmaterialet på arbetsplatsen. Våra avloppsgrodor har en högre säkerhet än traditionellt byggande då samtliga skarvar är svetsade.
- Nyhet för i år är den nya, flexibla kassetten FLEXi, ett starkt ramverk i förzinkat stål som ger kassetten en stabil konstruktion samt flera möjligheter till infästning.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB