Park & Gata

Anmäl dig här

Fackmässa i Luleå, Skellefteå och Umeå
17-19 april

Mässa med lunch

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.
Lunch serveras från kl. 11.30.

Tid och plats
Mässan är öppen alla dagar kl. 10.30-14.00. Insläpp till 13.00.
17 april. Luleå Energi Arena, Bastugatan 6, Luleå. Obs - ny lokal!
18 april. Quality Hotel Skellefteå, Stationsgatan 8, Skellefteå. Obs - ny lokal!
19 april. Umeå Folkets Hus, Vasaplan, Umeå.

Kontaktperson för genomförande: Ulf Olsson 040-920016.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Utställande företag och produkter:

70 år av inspiration och lek

HAGS AB

Efter 70 år i samma bransch är det fortfarande leklust, spring i benen, rörelse, glädje och gemenskap som är fundamentet I vår verksamhet. Vi på HAGS har förmånen att jobba med något som är positivt för människor. Att skapa naturliga mötesplatser för alla. Kom in och besök vår monter så berättar vi mer om vårt breda utbud. Vi hjälper gärna till med helheten - från tips, ritningar och montage till underhåll av lekplatser, utomhusmöbler och utomhusgym i park- och stadsmiljö.

Nyheter inom, utemöbler, ramper och räckesbelysning

Weland AB

Ett familjeägt företag som under mer än 70 år konstruerar, tillverkar och säljer
bl.a. trappor, gångbryggor, räcken, gallerdurk och taksäkerhetsprodukter med egen produktion i Sverige.
- Visar på lösningar för tillgänglighetsfrågor i trappor.
- Presenterar den stora variationen i sortiment med lagerförda lösningar och snabba
leveranser för såväl spiraltrappor som flexbryggor.
- Fördelarna med att förse våra sektionsräcken nu även med belysning
- Wiresystem som fallskydd.


Vår vision är att bidra till färgrika och sociala mötesplatser i uterummet

Vestre AB

Vi tror att god design skapar goda uterum. Så enkelt är det. Därför genomsyrar design allt vi gör. Vestre samarbetar med ett trettiotal skandinaviska möbel- och industridesigners och har erhållit en lång rad med designutmärkelser. I år har vi tagit fram nyheter som inspirerar till bilfria städer. Vi jobbar vidare med lokal produktion, lokala material och stort fokus på hållbarhet. Vi ser fram emot att få visa och berätta mer om detta.

Störst på kvalitet, kompetens och service

Stångby Plantskola AB

Vi förädlar växters bästa egenskaper och i vårt breda sortiment hittar du växter som passar till just ditt projekt. Vi har produkterna som ökar diversiteten i parker och stadsmiljöer runt om i landet som bidrar till vinster för både natur, människa och ekonomi. Kom förbi vår monter så pratar vi om de bästa lösningarna till hållbara gröna utemiljöer.

God utemiljö för alla

KNM Trafiksystem AB

KNM erbjuder produkter för kollektivtrafik, gatu- och parkmiljö. Vi har nu utökat sortimentet med en ny möbelserie, Parken som är av cortén stål. Delar ur serien visas på mässan. Som komplement till våra övriga produkter inom cyklism som tak, garage, ställ mm har vi nu en servicestation, FIXIT samt en manuell cykelpump, Air Kit 3. Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare Stålflex som presenteras på mässan.
Vi informerar även om vårt breda program av bänkar, soffor, väderskydd mm.


Vi skapar rum för livet

Lappset Sweden AB

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!

Hybridgräs som förstärker naturgräs

ÅhusTurf AB

- CoverLawn®, en ny generation hybridgräs som integrerar med naturgräset.
- CoverLawn® förstärker gräsytan och skyddar gräsets krona och rötter.
- Med CoverLawn® är gräsytan naturligt grön året om.
- Vid hårt slitage behåller du en grön yta som annars blir jord och lera.
- Skolgårdar, lekplatser, fotbollsarenor, gångar, asklundar, m.m. har redan CoverLawn® som hjälp i sin vardag.
Välkommen och upplev levande CoverLawn® hybridgräs!


Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Den starkaste betongexperten

Lujabetoni Oy

Lujabetoni är Luja-koncernens betongexpert och Finlands tredje största industriföretag inom betong. Vi tillverkar bland annat betongelement till kommersiella-, bostads- och jordbruksprojekt, färdigbetong, slipers, pålar, infraprodukter, lättklinkerblock, marksten, plattor, murar, VA-produkter. Lujabetoni har 25 fabriker totalt, varav två i Stockholm, tre i S:t Petersburg och resterande i Finland.

Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Bara Mineraler AB

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor – hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.


Anmälan

Park & Gata
Fält med * är obligatoriskt. Bekräftelse och info sker via e-post efter anmälan.
Var vänlig och skriv endast en person per anmälan.

Förnamn: *

Adress:

Postnr:

Företag: *

Datum ni vill delta: *

Verksam som: *
Efternamn: *

E-post: *

Postort:

Telefon:

Önskad lunchtid: *
Dela epost
Jag godkänner att min e-postadress lämnas ut till de utställare som deltar på denna mässa.
Övriga meddelanden (Om fler personer skall komma ber vi er fylla i en anmälan per person):

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB