Våtrum

Anmäl dig här

Fackmässa i Göteborg
24-25 april

Mässa med lunch

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.
Lunch serveras från kl. 11.30.

Tid och plats
24-25 april. Mässan är öppen båda dagarna kl. 10.30-14.00. Insläpp till 13.00.
Göteborgs Konserthus, Götaplatsen, Göteborg.

Kontaktperson för genomförande: Peter Kihlstedt 040-920012.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Utställande företag och produkter:

Sunda system och produkter för hållbart byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Weber

Godkända tätskikt för våtrum och produkter för att sätta kakel och klinker, i alla miljöer.
Vi kommer att visa en del nyheter t ex:
- Nytt fog och silikonsortiment, anpassat för trenden på plattorna.
- Weber Koncept våtrum med 10-års funktionsgaranti.
- Weber Designbrunn, väggnära golvbrunn med färdigmonterat tätskikt.
- Weber Designputs, putssystem för våtrum.


Byggkoncept för stambyte & badrum med luftad rum i rum konstruktion

Addera® by NCC

Addera® Flex är en badrumsprodukt som kostnadseffektivt, tryggt och hållbart erbjuder ett flexibelt byggsystem för en mer störningsfri stamrenovering. Badrum tillhör en av de mest komplexa byggdelarna i samband med ett ombyggnadsprojekt där vikten av att göra rätt och tänka långsiktigt är extra betydelsefullt. Addera® Flex adderar ett högt mervärde och en driftekonomisk förvaltning.

Handdukstorkar och badrumsfläktar för alla

Pax AB

Med hjälp av marknadens bredaste utbud av handdukstorkar kan Pax erbjuda:
- mer än 30 olika modeller och 150 storlekar.
- elektriska torkar med eller utan effektreglering & timer.
- kombitorkar och vattentorkar.
- världens första handdukstorkar med möjlighet till appstyrning.
- Möjlighet att synka på badrums fläkt och handdukstork (reagerar fläkten på fukt, så startar handdukstorken automatiskt om man önskar).
- Vår helautomatiska badrumsfläkt Pax Calima®.


Prefabricerade lösningar för framgångsrika renoveringar och nybyggnationer

Uponor VVS

Vi presenterar nyheter utvecklade att möta framtidens nya effektivitetskrav:
- Uponor Reno Port Våtrumskassett. Prefabricerad lösning för linjerenovering i flerbostadshus och andra höga byggnader. För installatören är all intern rördragning redan färdig, den är enkel att installera och spar arbetstid på plats. Konstruktionen är läckagesäker och skyddar bjälklaget, uppfyller alla krav för oavsiktlig kallvattenuppvärmning med god marginal, ger en anpassningsbar höjd på toalettstolen och är dessutom förinstallerad med marknadens mest ljuddämpande inomhusavlopp.


Vattentäta väggsystem

Fibo AB

Fibo vattentäta väggsystem erbjuder moderna, miljövänliga och vattentäta väggar med upp till fem gånger snabbare montering än kakel. Med ett våtrum med väggar från Fibo kan du välja bland ett brett sortiment av olika färger och dekorer. Vi har varianter för alla smaker. Spara tid och pengar med en miljösmart lösning som är 100% återvinningsbar, godkänd för svenska våtrum och ger 15 års garanti. Besök oss på mässan så berättar vi mer om vårt vattentäta väggsystem.

Effektiva och flexibla våtrumssystem

Kiilto AB

Med våra marknadsledande våtrumssystem och tillhörande program av golv- och väggavjämning och montagelimmer kan våra kunder arbeta med maximalt tidsutnyttjande och flexibilitet, samtidigt som det färdiga objektet håller över tid. För dig som är fastighetsägare kan vårt koncept dessutom säkerställa att du får så litet hyresbortfall som möjligt. Under våren 2018 introducerar vi KeraSafe+, en ny förbättrad våtrumsfolie för dig som är proffs. Tillsammans med KeraSafe Speed, vårt nya 2-komponents folie- och skarvlim, får du då ett våtrumssystem som alltid håller tätt, samtidigt som installationen kan ske med optimalt tidsutnyttjande.
Kiilto - vi håller vad vi lovar!


Relining för er som använder insidan

Tubus System AB

Relining med Tubus System öppnar upp nya renoveringsmöjligheter. Metoden är både snabb och kostnadseffektiv och har flera användningsområden. Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är CE märkt och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.

Glasfiberdörrar i utmärkt kvalitet direkt från fabriken

LAMIDOORS AB

Med glädje presenterar vi nordiska kvalitetsdörrar som är anpassade för krävande miljöer. I våra nordiska länder ser ni våra dörrar på restauranger, skolkök, hotell, sjukhus och bad. Våra dörrar har en lång livslängd och är anpassade för utrymmen med hög fuktighet och höga krav på renlighet och hållbarhet. Våra dörrar uppfyller även krav på brand och akustik.

Modulstambyte - snabbt, smidigt och säkert

Pipemodul Oy

Pipemodul tillverkar installationsmoduler för tappvattenrör samt elledningar och datakablar. Våra moduler används oftast som ett naturligt komplement till relining. Modullösningen möjliggör även hybridstambyten där t.ex. badrummen stambyts traditionellt men köket hanteras via trappuppgången. Varje fastighet är unik och Pipemoduls lösningar möjliggör skräddarsydda och miljövänliga stambyten. Ett stambyte med oss är tids- och kostnadsbesparande för fastighetsägaren, enkelt och snabbt för entreprenören, samt tryggt och smidigt för boende.
Pipemodul är nominerad till Nordbyggs guldmedalj för årets bästa produktnyhet 2018!


Våtrumskassetter & prefabricerade avloppsgrodor

Dahl Sverige AB

Våtrumskassetten samlar alla anslutningar av tappvatten och spillvatten. Kassettens läckageindikering och servicelucka ger en trygg och framtida driftsäker lösning. Med vår teknik, logistik och kunskap håller vi nere byggtiden och ljudnivån. Med våra prefabricerade avlopp sparar man både tid, ekonomi samtidigt som man minskar spillmaterialet på arbetsplatsen. Våra avloppsgrodor har en högre säkerhet än traditionellt byggande då samtliga skarvar är svetsade.
- Nyhet för i år är den nya, flexibla kassetten FLEXi, ett starkt ramverk i förzinkat stål som ger kassetten en stabil konstruktion samt flera möjligheter till infästning.Anmälan

Våtrum
Fält med * är obligatoriskt. Bekräftelse och info sker via e-post efter anmälan.
Var vänlig och skriv endast en person per anmälan.

Förnamn: *

Adress:

Postnr:

Företag: *

Datum ni vill delta: *

Verksam som: *
Efternamn: *

E-post: *

Postort:

Telefon:

Önskad lunchtid: *
Dela epost
Jag godkänner att min e-postadress lämnas ut till de utställare som deltar på denna mässa.
Övriga meddelanden (Om fler personer skall komma ber vi er fylla i en anmälan per person):

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB