Tak & Fasad / Energieffektiva hus

Anmäl dig här

Fackmässa i Gävle, Sundsvall och Östersund
15-17 maj

Mässa med lunch

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.
Lunch serveras från kl. 11.30.

Tid och plats
Mässan är öppen alla dagar kl. 10.30-14.00. Insläpp till 13.00.
15 maj. Gävle Konserthus, Kungsbäcksvägen 22, Gävle.
16 maj. Tonhallen, Universitetsallén 22, Sundsvall.
17 maj. Gamla Teatern, Thoméegränd 20, Östersund.

Kontaktperson för genomförande: Ulf Olsson 040-920016.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Utställande företag och produkter:

ECO ytterdörrar - bra miljöval

Swedoor/JELD-WEN Sverige AB

På samma sätt som du väljer ekologiska matvaror, kan du välja ECO som tillval när du vill göra en extra insats för miljön och samtidigt energisäkra ditt hus för kommande EU-krav. Det är också valet för dig som bygger passivhus, lågenergihus eller 0-energihus. När du väljer ECO till din ytterdörr, sido- eller överljus, får du en produkt med extremt bra isoleregenskaper (låga U-värden) och hållbara materialval baserade på bästa miljö- och återvinningsegenskaper. De flesta komponenter i dessa produkter är träbaserade och materialet kan spåras till ursprunget för att även säkerställa hållbart skogsbruk i enlighet med FSC (Forest Stewardship Council) och EUTR (European Timber Regulation).

Miljöklassat trä som ger lång hållbarhet och vacker silvergrå nyans

OrganoWood AB

OrganoWood Panelvirke har utvecklats för att effektivt stå emot tuffa utomhusförhållanden. OrganoWood är ett miljöklassat trä modifierat med kisel där man mineraliserar träet, vilket rötskyddar virket, det är dessutom behandlat med ett effektivt smuts- och vattenavvisande skydd. Panelvirket är naturfärgat och får med tiden en vacker silvergrå nyans och kräver ett litet underhåll. OrganoWood Panelvirke rekommenderas av bl.a Sunda Hus och Byggvarubedömningen och kan användas i Svanenmärkta byggnader. Alla produkter som används vid modifieringen av virket är klassade som ofarliga för miljön av Kemikalieinspektionen.

Vi ger dig verktygen för ett hållbart och smart byggande

T-Emballage AB

Vi bygger med våra produkter en helhet som tillsammans uppfyller Boverkets alla krav på livslängd och funktion. Med våra premiumprodukter garanterar vi att framtidens höga kvalitetskrav uppfylls och att de tillsammans verkar för det vi kallar lufttätt, energisnålt och fuktsäkert byggande. Vi ger dig också här möjligheten att se årets nyheter vad gäller moderna och estetiskt tilltalande tak- och ventilationshuvar för alla typer av fastigheter.

Genuin tegelfasad - tåligare, tunnare, varmare och snabbare

Stofix AB

Hållbar och energibesparande lösning med en fungerande luftspalt som håller väggen torr. Fasadsystemet består av fabrikstillverkade, helarmerade tegelelement med max mått 600x1200mm. Teglet är tunnare vilket ger utrymme för mer isolering eller mer boarea. Montaget är 3-4 ggr snabbare än traditionell murning. Stofix tegelfasadsystem halverar koldioxidutsläppen jämfört med traditionell murning på plats. SP fire 105 godkänd och Sunda Hus klass A. Nu lanserar Stofix ett nytt foglöst system som heter BRIX, även den en helarmerad konstruktion.

Dold infästning som standard

Moland Byggvaror AB

Moland EX Futura är Europas enda fasadsystem bestående av fiberarmerade cementskivor i storformat där montering med dold infästning är standarden. Tack vare fasadskivans unika utformning med fyra spontade sidor skapas en fuktsäker ventilerad fasad utan öppna skarvar. EX Futura monteras mycket enkelt med clips som minskar monteringstiden jämfört med traditionella skivfasader med upp till 50%. Samtidigt säkerställer fasadskivornas perfekta utformning en vacker och hållbar fasad.

Flexibelt och hållbart ytterväggssystem för fuktsäkert byggande

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Gyproc THERMOnomic ytterväggssystem gör det möjligt att bygga lätta ytterväggskonstruktioner med många möjliga alternativ till fasadbeklädnader. Gyproc berättar om ytterväggssystemet utan uttorkningstider.

Miljöduk för gröna tak - designfrihet med unikt limsystem

Sika Sverige AB

Sikaplan TM-15 FPO är en ny miljöduk med enastående egenskaper som är lämplig för gröna tak. Folien produceras av flexibla polyolefiner (FPO) och har en polyesterförstärkt stomme för mekanisk infästning. Den ftalatfria Sarnafil T FPO-serien består av Sarnafil TS 77 och Sarnafil TG. Fasaden är en betydande del i en väl utformad byggnad. För ventilerade fasader har Sika ett limsystem, SikaTack Panel, som uppfyller dessa krav. SikaTack Panel-systemet är estetiskt tilltalande och ger en kostnadseffektiv installation som fungerar på nästan alla typer av byggnadsskivor.

Fasadskivor i små moduler gör det enkelt att vara kreativ

Cembrit AB

Nu lanserar vi Cembrit Small Module, ett helt sortiment fasadskivor i färdiga mindre moduler för att erbjuda ett enkelt sätt att skapa nya kreativa uttryck. Modulformaten passar det moderna byggandet i Sverige och är smidiga och lätta att hantera. Samtidigt kan de olika färgerna, formaten och texturerna kombineras på otaliga sätt vilket ger arkitekten fler designmöjligheter. Vi delar också med oss om det senaste kring våra brandtestade och robusta material.


Anmälan

Tak & Fasad / Energieffektiva hus
Fält med * är obligatoriskt. Bekräftelse och info sker via e-post efter anmälan.
Var vänlig och skriv endast en person per anmälan.

Förnamn: *

Adress:

Postnr:

Företag: *

Datum ni vill delta: *

Verksam som: *
Efternamn: *

E-post: *

Postort:

Telefon:

Önskad lunchtid: *
Dela epost
Jag godkänner att min e-postadress lämnas ut till de utställare som deltar på denna mässa.
Övriga meddelanden (Om fler personer skall komma ber vi er fylla i en anmälan per person):

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB