Park & Gata

6 - 8 november 2018 i Halmstad, Helsingborg och Lund.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Lunch serveras från kl. 11.30.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Halmstad - 6 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Halmstads Teater ,
Fredsgatan 5, Halmstad

Helsingborg - 7 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Radisson Blu Metropol Hotel,
Carl Krooks gata 16, Helsingborg

Lund - 8 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Scandic Star Hotel,
Glimmervägen 5, Lund

Kort om Park & Gata

Park & Gata ger en snabb, bred och djup uppdatering av produktnyheter inom det offentliga rummets miljö, design och funktion. Ytbeläggningar, möbler, byggnader, funktiondetaljer, lekutrustning, vegetation, dagvatten, anläggningsmaterial, etc. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, landskapsarkitekter, konsulter, beställare inom allmännyttan, kommuner, privata ägare och förvaltare samt större entreprenörer.

Kontaktperson

Camilla Olsson | 040-92 00 14
co@skanskbyggtjanst.se

Utställare

Veg Tech AB

Gröna lösningar skapar levande städer

Vi erbjuder smarta växtprodukter och system för mark, tak och vattenmiljöer för att få våra städer grönare. Våra färdigetablerade växtmattor och plantor är enkla att anlägga och har ett minimalt skötselbehov samt ger dig ett färdigt resultat från första dagen.
- Sedummattor lockar till sig den biologiska mångfalden för tak och mark.
- Ängsmattor ger en blomstrande örtrik yta.
- Strandmattor skapar erosionsskydd för sjöar och stränder.
- Perennmattor marktäcker en yta snabbt och enkelt.
- Markplatta som kan fyllas med singel för infiltration.
- Nyhet - Hydropack® - sedum-ört-gräs, en allt-i-ett modul för tak.

Weland AB

Lösningar för tillgänglighet i offentliga miljöer

Med fokus på kvalité och flexibilitet ger vi er bästa möjliga helhetslösning. Vi har marknadens bredaste program av räcken, trappor, ramper och entrélösningar.
Vi visar gärna våra lösningar för tillgänglighet i offentliga miljöer.
Nytt för i år är våra z-ramar för entrégaller, där vi kan tillhandahålla en komplett produkt för er entré. Sofistikerad utformning och enkelt montage gör z-ramen tillsammans med entrégallret till en given kombination för de flesta entréer.
Weland AB är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor och entresoler. Med över 70 års expertis i ryggen stödjer vi er vid projektering och förfrågning med råd och anvisningar.

Lappset Sweden AB

Vi skapar levande utemiljöer

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!

Hasselfors Garden

Vad är det för skillnad på jord och jord?

Det är viktigt för oss att kunna garantera god tillväxt och minimalt med efterarbete för er som använder våra anläggningsjordar. Besök oss i montern så kan vi berätta om var du får tag på bra jord i ditt närområde, om varför det finns olika sorters jordar och hur vi kan garantera att de är fria från rotogräs. Vi kan tala om växtbäddar på bjälklag, biojordar, dagvattenbäddar och spännande nyheter som Citykross för urbana miljöer.

Polyplank AB

Snygga utemiljöer med gott samvete

Snart finns det mer plast än fisk i våra hav-vad kan vi göra?
Vi jobbar med återvunna plaster från svenska hushåll & industrier, och organiska fibrer utan tillsatser. Svensktillverkad, miljövänlig, underhållsfri ersättning till traditionella trämaterial för alla utemiljöer. Vi tar vara på det som blivit över. Vi använder oss bara av återvunna råvaror. Bra för miljön & bra för framtiden!

Smekab Citylife

Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Bara Mineraler AB

Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor - hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Vi har också ett brett sortiment av marktegel och under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.

Vestre AB

Vårt mål är att bli erkända som världens mest hållbara utemöbelstillverkare

Vestre har integrerat 9 av FN´s globala hållbarhetsmål i vår affärsfilosofi och tillverkning av utemöbler. Vi använder nordiska material, förnybar energi och hela vår produktion är placerad i Norden. Vi erbjuder hög kvalité och spännande design för våra städers uterum.

ÅhusTurf AB

Hybridgräs som förstärker naturgräs

CoverLawn - en ny generation gräsarmering som förstärker naturligt gräs. 
- CoverLawn armerar gräsytan och skyddar gräsets rötter. Vid hårt slitage behåller du en grön yta som annars skulle varit jord och lera. 
- Utvecklat för: skolgårdar, lekplatser, rutschkullar, gångar, gräsmattor, idrottsplatser, fotbollsplaner, utegym, kyrkogårdar, asklundar, m.m.

KNM Trafiksystem AB

Utemiljö för alla

KNM erbjuder produkter för gata, park och kollektivtrafik.
- Vi visar delar ur vår senaste möbelserie, Parken.
- En modern serie baserad på vackert Corténstål.
- Kom och se vår manuella cykelpump och vår servicestation.
- Ett komplement till våra övriga produkter inom cyklism.
- Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare, Stålflex, som presenteras på mässan.
Vi berättar även om vårt övriga breda sortiment inom gata, park och kollektivtrafik.

CADO AB

Tillgängliga lekplatser

Design och lösningar för personer med särskilda behov är alltid berikande och spännande för alla. Helhetslösningar skapar möjligheter för människor att träffas oavsett rörlighet. Minskad förmåga att utmana rörligheten handlar mycket om lekplatsens funktionalitet och tillgänglighet.
Vi på CADO har lång erfarenhet av att skapa miljöer för alla och tänja på gränserna så att de ger en möjlighet för delaktighet och upplevelser på många nivåer.
Välkomna till CADO.

Team Tejbrant AB

För en säker stadsmiljö med smakfulla gatumöbler

Team Tejbrant levererar väderskydd, cykelparkeringslösningar, info-tavlor, reklambärare, räcken, och övriga gatumöbler runt om i Sverige och Europa.
Våra flexibla profilsystem i aluminium och glas med dess funktionellt designade väderskydd, finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Vi kan leverera våra väderskydd med sedumbeläggning samt att de kan kompletteras med solcellsdriven belysning som på ett miljövänligt sätt erbjuder en säkrare och trevligare utemiljö.

Hags Aneby AB

Mötesplatser

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra.
I 70 år har leklust, spring i benen och klätterbehov varit grunden i HAGS verksamhet.
Behöver du tips och idéer? Besök oss på mässan. Hos oss kan du få hjälp med helheten. Allt från tips, ritningar och montage till underhåll av lekplatser, utomhusmöbler och utomhusgym.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.