Park & Gata

20 - 21 november 2018 i Stockholm.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Lunch serveras från kl. 11.30.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Stockholm - 20 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

World Trade Center ,
Klarabergsviadukten 70/ Kungsbron 1, Stockholm

Stockholm - 21 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

World Trade Center ,
Klarabergsviadukten 70/ Kungsbron 1, Stockholm

Kort om Park & Gata

Park & Gata ger en snabb, bred och djup uppdatering av produktnyheter inom det offentliga rummets miljö, design och funktion. Ytbeläggningar, möbler, byggnader, funktiondetaljer, lekutrustning, vegetation, dagvatten, anläggningsmaterial, etc. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, landskapsarkitekter, konsulter, beställare inom allmännyttan, kommuner, privata ägare och förvaltare samt större entreprenörer.

Kontaktperson

Angela Persson | 0734-74 79 27
ap@skanskbyggtjanst.se

Utställare

FINBIN Sverige AB

Vi håller din omgivning ren och grillplats säker

Eleganta FinBin® skräpkorgar förhöjer miljön och minskar skräp med sin diskreta nordiska design. De tidlösa och hållbara korgarna är idealiska för krävande omgivningar där säkerhet och återvinning är viktigt. Vårt senaste tillskott CitySolar-skräpkorgen komprimerar skräpet 5-7 gånger. Sortimentet är utformat för utomhus- och inomhusbruk, vilket erbjuder rätt val för parker, gator och rekreationsområden samt för passagerarterminaler, köpcentra och andra offentliga byggnader. Vi designar och tillverkar även FinBin® parkbänkar, väderskydd för både cyklar och återvinningskärl, cykelställ samt vår unika elgrill som säkrar upp offentliga grillplatser.

Scanpeat AB

Våra naturmaterial skapar hållbara jordar och minskat underhåll


- Nyhet! Vår nominerade Ädeljord för träd/buskar, rosor och urnor. Med hög kunskap optimerar Scanpeat produkter för era planteringar.
- Pumex lätta pimpsten visas i jord på takbjälklag, planteringsgrop och Pumex Plantera i växtinredning. 
- ABAB’s breda sortiment av Svensk Furubark för marktäckning mot ogräs visas, och på köpet ger Furubarken högt dekorationsvärde och minskat underhåll.
- Certifierad Fallskyddsbark för lekplats.

Fox Belysning AB

Hållbar belysning och tidlös design

I 40 år har vi levererat belysning till kulturminnen och samtida arkitektur, gator, parker och slott. Vi strävar efter en enkelhet i materialval, form och funktion. Bra design ska inte behöva bytas ut. Vi kan idag stoltsera med ett gediget produktsortiment och lång erfarenhet av belysning.

G9 landskap, Park & Stadsrum a/s

Hållbara lösningar och urbana produkter för offentliga miljöer

Hos oss hittar ni inspiration och idéer till hur offentliga miljöer kan formas och vi hjälper er gärna med unika projektanpassade lösningar. Vi producerar ett brett utbud av möbler och inventarier för utemiljöer, med bland annat underhållsfri kompositplast som tillval. Vi har ett omfattande program med miljöbedömd återvunnen plast för anläggning, t ex som plank och markbeläggning samt kantavgränsning med mera. Vi hjälper och guidar er till bästa lösning.

Sluta Gräv AB

Smarta lösningar med markskruvar

Sluta Gräv är mer än bara en skruv. Vårt koncept är att ni som kund får en byggfärdig grund av våra certifierade montörer. Istället för att sätta igång och gräva när det är dags att förankra ditt projekt erbjuder vi en smartare lösning med våra olika markskruvar. Oavsett om du ska bygga ett staket, trädäck eller annan förankring så hjälper våra montörer dig med grunden. Våra användningsområden är obegränsade, och du får en säker och hållbar grund till ditt byggprojekt.

Kompan Barnland AB

Ett gladare och hälsosammare samhälle

Vi vill skapa en offentlig miljö för alla. En lekplats för barn i alla åldrar, en träningsplats för den som vill vara aktiv och parkmöbler för gemenskap och trivsel. Vi tänker på helheten och grundtanken för oss är att vi vill inspirera till en mer aktiv livsstil. Vi forskar och utvecklar våra produkter genom två kunskapscenter, Fitness Institute och Play Institute, vilket gör att vi ständigt förnyar oss och kommer med innovativa nyheter inom lek och träning. Dessutom vill vi ta fram design som är vacker både i sig själv och som ett inslag i arkitekturen och naturen runt om kring.
Så häng med - Let´s Play!

Bergs Timber AB

Miljöklassat trä med dubbelt träskydd för stadsparker och utemiljö

Linax, royalimpregnering är en dubbel träskyddsbehandling som lämpar sig väl för parker, trädäck och offentlig utemiljö. Linax är en helt färdigbehandlad träprodukt, som är färdig för montering. Den dubbla träskyddsbehandlingen ger produkten långa underhållsintervall samt en mycket bra totalekonomi. Resultatet blir en torkad, naturligt vacker produkt med mycket träkänsla. Produkten finns bedömd i SundaHus samt Byggvarubedömningen. Råvaran kommer dessutom från PEFC-certifierade svenska skogar, vilket garanterar en bra miljöprofil hela vägen.

Glasdon Europe AB

Hållbara och underhållsfria produkter för det offentliga rummet

I över 50 år har Glasdon bidragit till att skapa ett hållbart och miljövänligt samhälle genom att erbjuda marknaden innovativa och underhållsfria lösningar för det offentliga rummet. Från papperskorgar, sopsorteringsbehållare, parkbänkar, picknickbord och pollare: vi har den perfekta lösningen för alla utomhusmiljöer. Besök oss på mässan och låt dig inspireras!

Tierps Järnbruk AB

Gjutjärnsprodukter för funktion och utsmyckning

Du har säkert redan sett dem ”brunnslocken” vårt bassortiment sedan decennier tillbaka. Med genuin kunskap och erfarenhet utvecklar och tillverkar vi även designade gjutjärnsprodukter, staket, stolpar, urnor, markplattor, informationstavlor med mera, produkter som är funktionella och hållbara för gata, park och trädgård. Med hänsyn till miljön har vi valt att använda grön el samt återvunnet material i vår process. Vår tillverkning och administration är beläget i Tierp Norra Uppland - alltid nära dig. En gjutjärnsprodukt från Tierps Järnbruk, du har hela historien i din hand, vårda den oömt och den kommer visa sig från sin bästa sida i generationer.

Nordic Parks AB

Svensktillverkat miljövänligt till lekplats, park och återvinning

Vi visar upp nyheten Återvinst, källsorteringskärl som maxar återvinningsgraden och helt ersätter vanliga papperskorgar både utomhus och i innemiljöer. Nordic Parks är den svenska tillverkaren av parkmöbler återvinningslösningar och lekplatsutrustning. Klätterställningarna i serien Organoplay™ är miljömärkta med Svanen.

Stångby Plantskola AB

Kvalitet, kompetens och service

Vi förädlar växters bästa kvaliteter och i vårt breda sortiment hittar du växter som passar till just ditt projekt. Kom förbi vår monter så pratar vi om de bästa lösningarna för hållbara miljöer. Tillsammans skapar vi en grönare omgivning som håller för generationer.

Tress Sport & Lek AB

Vi kan lekplats, park och utemiljö

Tress Sport och Lek har i över 40 år levererat lekplatser och utemiljöer runt om i Skandinavien. Kvalitet, säkerhet och service är något vi värnar om till våra kunder. Vi har ett brett sortiment som täcker lekplats, spontanidrott, utegym, skate och mycket mera.

S:t Eriks AB

Hållbart och långsiktigt miljötänkande i betongbranschen

S:t Eriks startade 1888 och är Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar och VA-system i betong samt natursten. Kunskap och erfarenhet är våra främsta resurser och i kombination med vårt breda sortiment och ett starkt miljöfokus hjälper vi dig att skapa det uttryck du söker. Vi erbjuder projektanpassade helhetslösningar för små och stora projekt som skapar mervärden för kunden.
Bygg så det håller!

Team Tejbrant AB

För en säker stadsmiljö med smakfulla gatumöbler

Team Tejbrant levererar väderskydd, cykelparkeringslösningar, info-tavlor, reklambärare, räcken, och övriga gatumöbler runt om i Sverige och Europa.
Våra flexibla profilsystem i aluminium och glas med dess funktionellt designade väderskydd, finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Vi kan leverera våra väderskydd med sedumbeläggning samt att de kan kompletteras med solcellsdriven belysning som på ett miljövänligt sätt erbjuder en säkrare och trevligare utemiljö.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.