Tak & Fasad Energieffektiva hus

3 - 5 mars 2020 i Kalmar, Växjö och Helsingborg.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Lunch serveras från kl. 11.30.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Kalmar - 3 mars

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Calmar Stadshotell,
Stortorget 14, Kalmar

Växjö - 4 mars

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Elite Stadshotellet Växjö,
Kungsgatan 6, Växjö

Helsingborg - 5 mars

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Radisson Blu Metropol Hotel,
Carl Krooks gata 16, Helsingborg

Kort om Tak & Fasad

Tak & Fasad ger en snabb, bred och djup uppdatering av produktnyheter inom området tak och fasad, dess funktion och design. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, konstruktörer, inköpare och projektledare hos de större byggföretagen samt beställare inom fastighetsförvaltning för privat, industri, handel, stat, kommun och allmännyttans sektorer.

Kort om Energieffektiva hus

Energieffektiva hus riktar sig till fackfolk i bygg-, VVS- och fastighetsbranschen som vill skaffa kunskap om produkter, nya tekniker och konceptlösningar för ett energieffektivt och hållbart byggande. Täta hus, isolering, fönster, dörrar, ventilation, värme-/energikällor etc. Ämnet har högsta prioritet i bygg- och fastighetsindustrin eftersom man här möter de största utmaningarna och de största ekonomiska effekterna. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, bygg-, VVS- och energikonsulter, projektingenjörer, fastighetsägare, förvaltare samt större entreprenörer och installatörer.

Utställare

Presenteras tre veckor innan mässan.